Verkeersmaatregelen tijdens Heistse Pijl

Zaterdag 1 juni wordt de ๐—›๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐˜๐˜€๐—ฒ ๐—ฃ๐—ถ๐—ท๐—น gereden, een wielerwedstrijd die voor de vierde keer de officieuze start heeft in het centrum van ๐—ฉ๐—ผ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ. Daardoor zijn een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht. 

Heistse Pijl

Op zaterdag 1 juni 2024 is Vosselaar tussen 8u30 en 14u00 niet bereikbaar via de N12 voor het DOORGAAND verkeer. Er zijn omleidingen ingesteld via Merksplas en de E34. PLAATSELIJK verkeer kan wel nog door en handelszaken langs de N12 blijven uiteraard ook bereikbaar. 

Voor de organisatie van deze wielerwedstrijd zijn parkeerplaatsen en doorgang in bepaalde straten in ๐—ฉ๐—ผ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ tijdelijk niet mogelijk. Een volledig overzicht van de verkeersmaatregelen en het parkeerverbod vind je op ๐Ÿ‘‰ https://www.vosselaar.be/heistse-pijl-zaterdag-1-juni

De doortocht van de renners zal ook in een aantal andere gemeenten in onze politiezone (๐—•๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฒ, ๐—Ÿ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ en ๐—ž๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฒ๐—ฒ) korte tijd voor hinder zorgen. Politiemensen en seingevers zullen alles in het werk stellen om de doortochten zo vlot mogelijk te laten verlopen en de verkeershinder tot een minimum te beperken. 

Wil jij weten of en wanneer de renners bij jou in de buurt passeren? Kijk dan op ๐Ÿ‘‰ https://heistsepijl.be/files/final-roadmap-HP-2024.pdf

Labels