Werken Kloosterstraat en Kerkhofstraat: tijdelijk voorbehouden parkeerplaatsen voor bezoekers commissariaat

Tussen 10 januari 2022 en 14 februari 2022 wordt er gewerkt aan de Kloosterstraat en de Kerkhofstraat. Hierdoor is parkeren ter hoogte van het politiecommissariaat tijdelijk niet mogelijk. Daarom zullen er tijdens deze periode acht parkeerplaatsen tussen de Kloosterstraat en het Kerkplein voorbehouden worden voor politievoertuigen en bezoekers van het politiecommissariaat. Breng je een bezoek aan het commissariaat? De rechtse kant (4 plaatsen) wordt vrijgehouden voor bezoekers. Er zullen tijdelijke borden worden geplaatst op de desbetreffende locatie. Hierdoor valt dit deel tijdelijk buiten de blauwe zoneregeling.

plannetje

De geplande werken worden voorzien in twee fases:

𝗙𝗮𝘀𝗲 𝟭: Kloosterstraat volledig afgesloten voor verkeer. Het Kerkplein is bereikbaar via Bergop of Voogdijstraat. In de Kerkhofstraat zal tijdelijk verkeer in beide rijrichtingen toegelaten worden tot aan de parking naast de school. Tussen de parking en het kruipunt met Voogdijstraat en Kerkplein geldt een enkelrichting. Je kan de Kerkhofstraat niet inrijden met de wagen langs de zijde van de Voogdijstraat. Fietsers en voetgangers mogen dat nog wel.

𝗙𝗮𝘀𝗲 𝟮: Vanaf 17 januari wordt de Kerkhofstraat ook afgesloten ter hoogte van het politiekantoor. Het Kerkplein blijft wel bereikbaar via Bergop of Voogdijstraat. De Kerkhofstraat blijft afgesloten ter hoogte van het politiekantoor tot 27 januari. De Kloosterstraat blijft afgesloten tot half februari.

Alle data zijn onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Labels