Minderjarige met 2 handlangers op heterdaad betrapt bij bromfietsdiefstal

Op Zaterdagmiddag (7 maart) probeerde een  17-jarige jongen een brommer te stelen in de Antwerpsestraat. Dankzij een snelle reactie van de aanwezige patrouille en camerabeelden kon de dief en de 2 andere medeverdachten gevat worden

Zaterdagmiddag sloeg de verdachte er bijna in om een brommer te stelen in de Antwerpsestraat. De brommer stond met sleutel erop voor een winkel. De 2 andere kompanen , een 19-jarige man uit Heist-Op-Den-Berg en een 18- jarige man uit Duffel, stonden op de uitkijk m.a.w. ze hielpen de dader een oogje in het zeil te houden.

Toen de verdachte met de brommer probeerde weg te rijden was er blijkbaar een defect. Wanneer de brommer niet startte probeerde de jongeman er al wandelend van door te gaan. Op deze moment konden de betrokken collega’s hem vatten. Dankzij de camerabeelden werden de 2 andere medeverdachten geïdentificeerd aan een bushalte wat verder op. De drie verdachten werden gearresteerd en overgebracht naar het politiekantoor. Na verhoor mochten ze beschikken. De bromfiets werd terug overhandigd aan het slachtoffer!

Labels