Versterk jij onze ICT-dienst? Solliciteer nu!

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in de ICT? Wil je werken voor een dynamische en moderne politiezone? Dan is dit je kans! Wij zoeken een ICT-medewerker niveau B.

Vacature ICT

Je komt terecht in een klein team van vier personen en je bent verantwoordelijk voor het systeembeheer en de helpdesk van de zone. Je zorgt voor de installatie, het onderhoud en de beveiliging van de hardware en software. Je lost problemen op en geeft advies aan de gebruikers. Je werkt mee aan projecten om de ICT-infrastructuur te verbeteren en te vernieuwen.

Als ICT-medewerker niveau B krijg je een aantrekkelijke verloning met heel wat extralegale voordelen. Je hebt recht op een dienstvoertuig, een gsm, een laptop. Je werkt 38 uur per week in een flexibel werkregime. Je hebt ook mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en bij te scholen in je vakgebied.

Solliciteer vandaag nog

Ben je enthousiast geworden? Heb je een diploma of ervaring in de ICT? Heb je een goede kennis van netwerken, servers, Windows, Office en andere courante software? Ben je klantgericht, leergierig en stressbestendig? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer vandaag nog en word onze nieuwe collega!

Kom gerust eens langs voor meer informatie: mail naar pz.voorkempen.hrm@police.belgium.eu of bel naar 03 210 42 30. Het diensthoofd ICT, Britt Denis, zal je graag ontvangen met een tasje koffie in ons Centraal Onthaalpunt en je alles vertellen over de functie van functieverantwoordelijke ICT.

Solliciteren doe je tot en met 28 juli via Jobpol.