Vacature: Functieverantwoordelijke Logistiek

Altijd al willen weten hoe een politieorganisatie werkt op het vlak van logistiek, ICT en aankopen? PZ Voorkempen is op zoek naar een functieverantwoordelijke Logistiek. Misschien ben (of ken) jij wel de persoon die we zoeken!

Vacature

Voor onze dienst Logistiek zijn we op zoek naar een functieverantwoordelijke, met name iemand die enerzijds administratieve ondersteuning kan bieden aan het diensthoofd op vlak van aankoop-, logistiek en ICT-beleid. Anderzijds heeft deze persoon ook een ondersteunende rol bij complexe(re) aankoopdossiers. Het gaat om een contract van bepaalde duur voor 1 jaar (voltijdse tewerkstelling). 

Als functieverantwoordelijke logistiek sta je in voor verschillende taken:

  • Je biedt ondersteuning aan het diensthoofd bij projecten en werkprocessen;
  • Je biedt ondersteuning bij het logistiek aankoopproces: behoeftebepaling, marktprospectie, toepassing wetgeving overheidsopdrachten, opmaken bestelbon, opvolging uitvoeringsfase, nazorg en kwaliteitsbewaking;
  • Je staat in voor de behoeftebepaling en voorstellen tot aankoop voor de politiebegroting;
  • Bijstaan in het dagelijks logistiek beheer o.a.: voorraadbeheer, opvolging bestellingen en leveringen, klassering en stockering, verwerken en aanvullen opvolgingslijsten,...

 

Meer informatie nodig? Bekijk dan snel de vacature in bijlage. Voor bijkomende info kan je ook steeds terecht bij onze dienst HRM of bij het diensthoofd logistiek. In de bijlagen hieronder vind je alle nodige info.

Solliciteren kan tot en met zondag 20.02.2022. Enkel de eerste 8 inschrijvingen waarvan het dossier volledig is zullen worden aanvaard.