Dag van de motorrijder - 27 maart 2022

Op zondag 27 maart wordt opnieuw de rode loper uitgerold voor alle motorrijders in Vlaanderen. Ook PZ Voorkempen zal zijn steentje hieraan bijdragen. 

Dag van de motorrijder

Op 16 locaties in Vlaanderen zijn motorrijders welkom voor een gratis technisch nazicht van hun motorfiets en kunnen ze aansluitend hun rijvaardigheden opfrissen tijdens het behendigheidsparcours. Op sommige locaties kan je ook deelnemen een begeleide rondrit. Ervaren motorinstructeurs begeleiden jou en staan klaar met handige tips en tricks voor een veilige start van het motorseizoen.

Samen met Lokale Politie Brasschaat, de Provinciale politieschool Campus Vesta en de Vlaamse Stichting Verkeerskunde organiseren we op die dag in Brasschaat (Brechtsebaan 159-165, Militair Schietveld) een leuk en uitdagend behendigheidsparcours waar je de nodige vaardigheden kunt oefenen om vervolgens een veilige start te kennen van het motorseizoen 2022. 

Je kan gratis deelnemen, maar inschrijven is verplicht. Zo ben je zeker van je plaats en hoef je niet onnodig te wachten. Meer info vind je alvast via volgende weg.

Tot binnenkort!