Nieuwe openingsuren vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli wijzigen de openingsuren van ons commissariaat.  Je kan dan bij ons terecht, zowel telefonisch als aan het loket:

•    op weekdagen tussen 7 en 19u, en

•    in het weekend en op feestdagen tussen 9 en 17u.

Nieuwe openingsuren PZ Schoten

Na een grondige analyse van onze onthaalwerking werd duidelijk dat onze openingstijden zeer ruim waren. Tijdens de vroege morgen en ‘s avonds maken maar weinig burgers gebruik van ons loket. Daarom beslisten we om de openingsuren van het commissariaat aan te passen. Dit betekent uiteraard niet dat onze dienstverlening zal inkrimpen. Integendeel, door deze reorganisatie kunnen we onze capaciteit efficiënter inzetten en kunnen we meer blauw op straat voorzien. Daardoor  zullen we nog beter kunnen inspelen op de noden van de Schotenaren.

Toch dringend politiehulp nodig?

Buiten deze uren kan je voor dringende dienstverlening nog steeds contact met ons opnemen via het noodnummer 101. Onze diensten komen dan zo snel mogelijk ter plaatse.

Je kan 101 bellen wanneer:

-    jij of iemand uit jouw buurt in gevaar is,

-    de daders nog ter plaatse zijn,

-    de feiten of problemen nog aan de gang zijn.



Het eerste contactpunt in je buurt voor niet-dringende problemen: jouw wijkinspecteur

De gemeente Schoten is ingedeeld in vijf politiewijken met elk een wijkinspecteur. De wijkinspecteur vormt jouw eerste aanspreekpunt om kleine of grote problemen in jouw buurt te bespreken en aan te pakken. Wil je weten welke wijkinspecteur voor jouw straat verantwoordelijk is? Ga dan naar onze website www.politieschoten.be . Onder de rubriek ‘je wijk’ voor zijn/haar contactgegevens.

 

Labels