Lokale Politie Schoten Classic: Fiets mee door de prachtige Noorderkempen!

Wielerfans, maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring! Politie Schoten organiseert de vierde editie van de Lokale Politie Schoten Classic, een gemoedelijke wielerrit die plaatsvindt op donderdag 5 september 2024. Dit is jouw kans om samen met collega-wielrenners en fietsliefhebbers te genieten van een 95 kilometer lange tocht door de Noorderkempen.

flyer Lokale Politie Schoten Classic

De rit start om 9u30 bij sporthal Vordensteyn, onder de veilige begeleiding van de lokale politie. Zorg dat je op tijd bent, want inschrijven kan tussen 8u en 9u20. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon houdt van een sportieve uitdaging, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze collegiale en gezellige rit.

Met een gemiddelde snelheid van 28-30 km/u is de Lokale Politie Schoten Classic geen wedstrijd, maar een perfecte gelegenheid om je conditie te verbeteren en nieuwe mensen te leren kennen. 

Het belooft een dag vol sportiviteit en verbondenheid te worden. Dus pak je fiets, trek je wielerkleding aan en sluit je aan bij dit geweldige evenement! 

Details:

  • Datum: donderdag 5 september 2024
  • Tijdstip: Inschrijven tussen 8u en 9u20, gezamenlijke start om 9u30 (of via de QR-code op de flyer)
  • Locatie: Sporthal Vordensteyn, Schoten
  • Afstand: 95 km
  • Snelheid: Gemiddeld 28-30 km/u

 

Tot dan en veel fietsplezier!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sven Driesen. Mis deze kans niet en schrijf je in voor een sportieve dag vol avontuur en kameraadschap!

 

Labels