Lokale Politie Schoten bedankt Schotenaren voor belangrijke input

In Schoten werden de voorbije weken vijf verdachten gevat dankzij meldingen van burgers. We zijn enorm blij met deze trend en hopen dat de Schotenaar in de toekomst steeds meer een partner wordt in de aanpak van veiligheid en leefbaarheid in de gemeente.

bedankingskaart en koffiemok van lp schoten

Twee inbrekers en drie verdachten van drugshandel konden de voorbije weken gevat worden door onze inspecteurs. Voor deze feiten werd de politie op de hoogte gebracht door een alerte burger dat er verdachte zaken gebeurden in zijn of haar buurt. Alhoewel het korps maximaal inzet op inbraken, drugs en andere criminaliteit die de veiligheid van de gemeente in het gedrang brengt, kunnen we niet overal 24/7 aanwezig zijn. Daarom zijn die meldingen van burgers zo ontzettend belangrijk. Elke inwoner is dan ook een volwaardige partner in de strijd tegen criminaliteit en overlast in de gemeente.

De korpsleiding is enorm blij met deze trend en wil deze alerte burgers dan ook graag persoonlijk bedanken. Zij ontvangen een welgemeende dankjewel van de korpschef en kunnen voortaan hun koffietje drinken uit de enige echte mok van de Lokale Politie Schoten.  Wil jij ook met ons samenwerken aan veiligheid en leefbaarheid … horen, zien en melden is dan ook de boodschap!

 

 

Labels