Drugsdealer gevat tijdens gecoördineerde actie

Op zaterdag 20 juni organiseerden we een gecoördineerde actie. De inspecteurs stelden verschillende verkeersinbreuken vast, stelden processen-verbaal op voor drugsbezit en vatten bovendien een 18-jarige die verdacht wordt van handel in verdovende middelen.

lichtbord waarop 'politiecontrole' staat

Zowel overdag als ‘s avonds hebben medewerkers van de teams interventie, verkeer en recherche deelgenomen aan deze gecoördineerde actie. Ze zetten extra in op verkeer, (drugs)overlast en woninginbraken, de prioriteiten van het zonaal veiligheidsplan van de politiezone. Er werden controleposten opgericht en op overlastgevoelige of inbraakgevoelige plaatsen werd extra gepatrouilleerd, zowel anoniem als in uniform.

De inspecteurs stelden enkele verkeersovertredingen vast en stelden twee processen-verbaal op voor drugsbezit naar aanleiding van een controle in een speeltuintje in het centrum van de gemeente. Ze hebben ook een 18-jarige jongeman gevat die verdacht wordt van handel in verdovende middelen. De actie was een succes en draagt bij tot meer veiligheid en leefbaarheid in de gemeente.

Labels