De Veiligheidsmonitor: dé tool voor een veiligere gemeente, dorp of stad

Politiezone Minos staat niet stil. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we onze dienstverlening telkens blijven verbeteren. Daarom stelde de Federale Overheidsdienst (FOD) Binnenlandse Zaken in samenwerking met de lokale besturen en ons de enquête ‘De Veiligheidsmonitor’ op. Deze bevraging zal naar 400.000 willekeurige personen verstuurd worden en peilt naar verschillende veiligheidsthema’s zoals buurtproblemen, mogelijk slachtofferschap, de kwaliteit van het politieoptreden en het onveiligheidsgevoel van de burger.

Waarom is het invullen van deze vragenlijst zo belangrijk? Met de informatie die wij verkrijgen, kunnen wij een veiligheidsbeleid op maat uitwerken voor jouw gemeente, dorp of stad. Jouw medewerking is van groot belang. Hoe meer informatie we krijgen, hoe relevanter de informatie gaat zijn.

Je kan de vragenlijst tussen september en november toegestuurd krijgen. Ben jij één van de 400.000 willekeurige personen? Neem dan even de tijd om deze vragenlijst nauwkeurig in te vullen. Het gaat niet enkel over je eigen veiligheid, maar over die van jouw hele gemeente, dorp of stad. Daarnaast gebeurt de verwerking volledig anoniem.

De politiezone en jouw mede-inwoners bedanken je al op voorhand!

veiligheidsmonitor

Labels