Vruchtbare wegcontrole van Politiezone Brussel Noord

Op 3 april heeft de controle van een voertuig door de Politiezone Brussel Noord geleid tot de arrestatie van twee individuen. € 660, 20 cocaïnebolletjes en 4 cannabiszakjes werden door de politiemensen in beslag genomen. De bestuurder van het voertuig werd ter beschikking gesteld van het Parket.

inbeslagname van cocaïnekorrels

Op 3 april omstreeks 9.15 u. zijn de politiemensen van de Politiezone Brussel Noord overgegaan tot de controle van een voertuig dat abnormaal bestuurd werd in de Van Ysendyckstraat in Schaarbeek. Tijdens deze controle stelden de politieambtenaren vast dat de bestuurder geen drager was van een rijbewijs en dat hij onder invloed van verdovende middelen reed. Ze ontdekten ook materiaal dat voor drugsverkoop gebruikt wordt.

De politiemensen zijn dus overgegaan tot de doorzoeking van het voertuig en zijn twee passagiers. Cannabis en een som van € 500 werden teruggevonden op de bestuurder. De passagier was tijdens de controle in het bezit van € 160 en cannabis. Er werd eveneens een doorzoeking van het voertuig verricht met de steun van drugshond Roef, die geleid heeft tot de ontdekking van 20 cocaïnebolletjes.

In totaal werden er € 660 in kleine coupures, 20 cocaïnebolletjes en 4 cannabiszakjes door de ordediensten in beslag genomen tijdens deze operatie.

De verdachte werd ter beschikking gesteld van het Parket. Hij kreeg een rechtstreekse dagvaarding en zal voor de rechtbank moeten verschijnen.  De passagier werd na verhoor vrijgelaten.

Labels