Vermoedelijke dader van een diefstal in een café in Schaarbeek aangehouden

Op 24 december 2022 hebben de politiemensen van de Politiezone Brussel Noord een individu gevat dat verdacht wordt van een diefstal in een café in de gemeente Schaarbeek.

Politieauto deur

Op 24 december 2022, omstreeks 8.30 uur, werd een patrouille van de Politiezone Brussel Noord uitgestuurd voor een inbraak in een Schaarbeeks café. Wanneer de politiemensen ter plaatse aankwamen, stelden ze vast dat het venster van het café geforceerd was en dat de inhoud van de kassa gestolen was. Aan de hand van een analyse van de camerabeelden kon de verdachte geïdentificeerd worden. Omstreeks 8 uur was hij een eerste keer langsgegaan om het venster van het café te forceren, waarna hij terug vertrokken was. Vijftien minuten later was hij dan teruggekomen om de inhoud van de kassa te stelen, die 50 euro bedroeg.

Eén uur later werd er een huiszoeking op heterdaad uitgevoerd in de woonst van de verdachte door een Supervisor van de Politiezone en twee gespecialiseerde teams. Bij deze huiszoeking werd het individu aangehouden in zijn woning. De vermoedelijke dader van de diefstal is al gekend bij de politiediensten voor 78 feiten.

 

De man werd gehoord door de onderzokesrechter die de man onder aanhoudingsmandaat heeft geplaatst.

Labels