20 km door Brussel

Zoals elk jaar heeft het grote evenement van het sportieve Brusselse leven, de 20 km door Brussel, plaats op de laatste zondag van de maand mei, nu zondag 28/05/17 dus.

Dit evenement kan echter het verkeer en de parkeermogelijkheden in de straten die gelegen zijn op en langs het parcours en in de aangrenzende straten danig verstoren. Deze straten (Cfr. de rode assen op het plan) zullen progressief verboden zijn voor alle verkeer en al het parkeren vanaf zondag 28/05/17 om 04u00 tot ten laatste 18u00.

Om jullie aankomst ter plaatse of jullie bewegingsmogelijkheden op en rondom het parcours te vergemakkelijken, hebben wij verkeers- en omleidingsplannen opgesteld die hieronder hernomen worden. Gelieve deze zo veel mogelijk te delen!

Jullie worden overigens uitgenodigd de uitgezette signalisatie en de bevelen van de aanwezige politiemensen die er ondermeer zullen zijn om jullie te begeleiden, strikt na te leven.

Weet ook dat de enige mogelijkheid om de Tervurenlaan tussen het Jubelpark en de Vorstlaan (inbegrepen) over te steken, de Montgomerytunnel is, tussen Reyers en Ter Kameren (in beide richtingen).

Om mogelijke problemen te vermijden, raden wij jullie aan om het openbaar vervoer te gebruiken en in het bijzonder de metro (haltes MERODE en MONTGOMERY), indien jullie die dag in de buurt moeten zijn.

Neem jullie voorzorgen en vertrek op tijd!

Plan

Labels