Persbericht van 11/07/2019

Op 10 juli 2019, net voor middernacht, werd de aandacht van de patrouilleurs van de dienst Interventie van politiezone Montgomery (Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Lambrechts-Woluwe, Etterbeek) getrokken door een voertuig dat hen met hoge snelheid kruiste. De politiemensen beslissen snel rechtsomkeer te maken en onderscheppen de auto te Etterbeek, ter hoogte van de Keltenlaan, met 4 personen aan boord. Ze gaan daarna over tot de controle van het voertuig en de inzittenden.

presse

Uit de auto stijgt duidelijk een wasem van cannabis op, en de agenten gaan over tot een grondige fouille. Zij vinden er 2 joints met cannabis, een zakje met 5.6 gram cannabis en 480 euro, maar ook een GSM en, verstopt aan de voeten van een passagier achteraan, verscheidene zakken die in totaal 375 ecstasy pillen bevatten.

Tijdens de bij de verdachten uitgevoerde huiszoekingen, vinden de agenten nog 420 euro, 4 SIM-kaarten, 4 GSM’s en een grinder om cannabis te verbrijzelen.

Al het materiaal werd in beslag genomen en AAA, 29 jaar, NK, 34 jaar, AR, 28 jaar en GA, 28 jaar, werden ter beschikking gesteld van de procureur des Konings te Brussel. De verdachten zijn voor de correctionele rechtbank gedagvaard.

Labels